Premium biologische
gietvloeren
voor woning & kantoor

De toekomst van duurzame kunsthars gietvloeren begint vandaag
met SUELO BIO kunstharsvloeren. Goed voor je woning of bedrijf
én goed voor de planeet.

Vraag een offerte aan

SUELO BIO – Een enorme meerwaarde voor je woning én onze planeet

Een SUELO BIO gietvloer doet geen enkele concessie op kwaliteit. Geproduceerd vanuit een duurzame visie, gecertificeerd met het internationale cradle to cradle keurmerk.

Met SUELO BIO schakelt SUELO een versnelling hoger dan het traditionele aanbod van PU gietvloeren. Met deze unieke cradle to cradle kunstharsvloer komen we dichter bij ons einddoel: het co-creëren van een duurzame sector. Een uitdaging? Absoluut. Maar dat het mogelijk is, laten we zien met de biologische gietvloer. De enige gietvloer met het cradle to cradle Silver certificaat. Duurzaam geproduceerd van duurzame grondstoffen en kwalitatieve, hoogwaardige ingrediënten.

Crade to cradle certified

De filosofie achter Cradle to Cradle (van wieg tot wieg, ofwel: kringloop) is dat alle materialen na gebruik in een product nuttig inzetbaar zijn in een ander product. Het uiteindelijke streven is dat materialen en producten een positieve voetafdruk hebben, in plaats van een negatieve.

 

Het cradle to cradle keurmerk is ontwikkeld door EPEA en MBDC. Dit certificeringsprogramma wil producenten aansporen hun producten en productieprocessen stapsgewijs te verbeteren richting een positieve impact op onze planeet. De controle voor de certificering gebeurt eens per 2 jaar door onafhankelijke, geaccrediteerde instanties.

Een SUELO BIO gietvloer voelt zich overal thuis

Of het nu gaat om een hoogwaardige woning of een prestigieuze villa, met een SUELO BIO gietvloer kies je voor maximale luxe en een prachtig design. Een high-end afwerking met UV-stabiele producten. SUELO BIO wordt volgens onze unieke SUELO-norm geplaatst. Een gietvloer waar je iedere dag van geniet.

Een SUELO BIO gietvloer is de beste en meest duurzame keuze voor je huis of appartement.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO)

Voor bedrijven die maatschappelijk verantwoord willen ondernemen, is de keuze voor een SUELO BIO vloer de meest voor de hand liggende keuze. Met maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) houd je rekening met de gevolgen van de bedrijfsvoering op mens en milieu. Veel (internationale) bedrijven, overheden en maatschappelijke organisaties verwachten ook dat bedrijven respect hebben voor mens en milieu. De Nederlandse overheid stelt bijvoorbeeld MVO-eisen aan bedrijven bij wie zij inkoopt. De keuze voor een SUELO BIO gietvloer kan een eerste stap zijn door maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Een SUELO BIO gietvloer is de beste en meest verantwoorde keuze voor je kantoor, winkel of bedrijfsruimte.

Op zoek naar meer inspiratie?
Bezoek onze showroom.

Plan een afspraak