Premium gietvloeren
Een verrijking
voor elke badkamer

SUELO is een ambachtelijk bedrijf, gespecialiseerd in premium gietvloeren.
We adviseren, ontwikkelen en plaatsen naadloze vloersystemen
van de hoogste kwaliteit.

Offerte aanvragen Showroom afspraak

Gietvloer badkamer

Wil je genieten van een prachtige gietvloer in de badkamer? Bij ons ben je aan het juiste adres voor een gietvloer in de badkamer. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan wat betreft gietvloeren. Van klassiek tot modern. Ze zijn verkrijgbaar in 5 verschillende uitvoeringen: SUELO Pure, SUELO Flow, SUELO Grain, SUELO Cork en SUELO Crete (lavasteen). Onze gietvloeren zijn van hoogwaardige kwaliteit een worden met de grootste zorg gelegd. Onze team van specialisten heeft jarenlange ervaring in het leggen van gietvloeren in de badkamer.

Het is verbazingwekkend mooi geworden…Iedereen die hier binnenkomt, kijkt z’n ogen uit met de strakheid en kunnen hun ogen er niet vanaf houden. Dit is buiten mijn verwachting. Echt vakkundig en zeer professioneel. – Natasha

Voordelen van een gietvloer in de badkamer

Een gietvloer in de badkamer is niet alleen trendy, maar ook erg praktisch. Het is bijvoorbeeld makkelijk schoon te maken en zeer hygiënisch. Ook is de vloer waterbestendig, slijtvast en antislip. Dit maakt een gietvloer van SUELO een perfecte keuze.

De voordelen op een rij:

  • Onze gietvloeren zijn zeer duurzaam en gaan jarenlang mee.
  • Bovendien zijn ze zeer onderhoudsvriendelijk, waardoor je er weinig omkijken naar hebt.
  • Het schoonmaken van een gietvloer in de badkamer is gemakkelijk en snel gedaan.
  • Vuil en vocht krijgen geen kans on in de vloer te trekken, waardoor de vloer altijd hygiënisch blijft.

Naast de praktische voordelen, biedt een gietvloer in de badkamer ook esthetische voordelen. Het geeft de badkamer namelijk een moderne en luxe uitstraling. Onze gietvloeren zijn verkrijgbaar in alle RAL, Sikkens en NCS kleuren, waardoor er altijd een gietvloer is die past bij jouw wensen en interieur.

De specialist voor een gietvloer in de badkamer

Als je op zoek bent naar een betrouwbare partner voor het leggen van een gietvloer in de badkamer, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een uitstekende service en staan garant voor kwaliteit. Bovendien hebben wij verschillende gradaties op het gebied van kwaliteit, afgestemd op de behoeften en wensen die je hebt, waardoor een gietvloer in de badkamer voor iedereen betaalbaar is.

Ben je geïnteresseerd in een gietvloer? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Onze specialisten staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden je te adviseren over de mogelijkheden. Kies voor een SUELO gietvloer in de badkamer en geniet van alle voordelen die deze vloer te bieden heeft.

Op zoek naar meer inspiratie?
Bezoek onze showroom.

Maak een afspraak