SUELO

Gietvloer in Breda

SUELO is een ambachtelijk bedrijf, gespecialiseerd in premium gietvloeren.
We adviseren, ontwikkelen en plaatsen naadloze vloersystemen
van de hoogste kwaliteit.

Offerte aanvragen Showroom afspraak

Gietvloer Breda

Ben jij op zoek naar een prachtige, naadloze gietvloer in Breda die jouw woning of bedrijf naar een hoger niveau tilt? Zoek niet verder! Bij SUELO Gietvloeren begrijpen we jouw behoefte aan een vloer die niet alleen stijlvol is, maar ook duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. Met onze hoogwaardige gietvloeren maken we van jouw ruimte een echte eyecatcher!

Duidelijke en transparante communicatie. Komen afspraken na en denken goed mee met de situatie in het huis. Mooie vloer afgeleverd. Goede kwaliteit, duidelijk zeer ervaren en prima prijs. – Maaike Swinkels

Waarom een gietvloer in Breda?

In het bruisende Breda wil je een vloer die bestand is tegen het dagelijkse leven, terwijl je ook een warme en eigentijdse uitstraling behoudt. Onze gietvloeren bieden precies dat:

  • Stijlvol design: met een breed scala aan kleuren – je kunt namelijk kiezen uit alle RAL, Sikkens en NCS kleuren – en afwerkingen creëren we een unieke vloer die perfect past bij jouw smaak en interieur.
  • Kwaliteit: een SUELO Premium gietvloer is van uitzonderlijke kwaliteit is en voldoet aan de hedendaagse eisen van veiligheid en comfort, Onze gietvloeren voldoen aan de klasse A, B of C normering. Om die kwaliteit te kunnen waarborgen, werken we nauwlettend volgens de richtlijnen van SBRCURnet.
  • Onderhoudsgemak: door een naadloos oppervlak zijn onze gietvloeren eenvoudig schoon te maken en te onderhouden, zodat je meer tijd hebt om van het leven in Breda te genieten. Met regelmatige reiniging blijft jouw vloer er jarenlang als nieuw uitzien. Wij voorzien je graag van advies over het onderhoud om de schoonheid en levensduur van jouw vloer te maximaliseren.
  • Comfort: jouw comfort staat voorop. Onze gietvloeren voelen aangenaam aan je voeten en zijn ideaal voor vloerverwarming, waardoor je het hele jaar door een warme ambiance hebt.

5 typen gietvloeren, passend in elk interieur

Voor je gietvloer in Breda kun je kiezen uit SUELO Pure, SUELO Flow, SUELO Grain, SUELO Cork en SUELO Crete (lavasteen). Dat zijn onze 5 verschillende uitvoeringen, elk met hun eigen kenmerken en sterke punten. Ze zijn opgedeeld in drie verschillende gradaties op het gebied van kwaliteit, zodat het altijd aansluit bij je wensen en behoeften: BIO, SOLID en URBAN.

In lijn met de groeiende vraag naar milieuvriendelijke bouwmaterialen, biedt SUELO ook ecologische gietvloeropties in Breda. SUELO BIO is de onbetwiste topper uit ons producten gamma. Deze unieke ecologische kunstharsvloer is geproduceerd vanuit een duurzame visie, gecertificeerd met het internationale cradle to cradle keurmerk. Een enorme meerwaarde voor je woning, commerciële ruimte én onze planeet.

Hoe leggen we de gietvloer?

Het leggen van een gietvloer is een proces waar vakmanschap en precisie bij komen kijken, en dat resulteert in een naadloze, stijlvolle vloer die elke ruimte transformeert. Het begint met een zorgvuldige voorbereiding van de ondergrond, waarbij deze volledig geëgaliseerd en gereinigd wordt om een optimale hechting te garanderen. Vervolgens wordt een primer aangebracht die dient als basislaag voor de gietvloer. De eigenlijke gietvloer, een mengsel van hars en andere componenten, wordt daarna gelijkmatig over de vloer verdeeld. Deze laag wordt zorgvuldig gladgestreken om een perfect vlak en glad oppervlak te creëren. 

Na het aanbrengen van de gietvloer volgt een periode van uitharding, waarin de vloer zijn definitieve sterkte en duurzaamheid ontwikkelt. Het resultaat is een strakke, naadloze vloer die niet alleen perfect oogt, maar ook uiterst praktisch in onderhoud en gebruik is. Met een breed scala aan kleuren en afwerkingen kan de gietvloer volledig worden aangepast aan de persoonlijke stijl en behoeften, waardoor het een ideale keuze is voor zowel moderne woningen als bedrijven.

Wij leggen óók vloerverwarming

Wij zijn één van de weinige bedrijven in Nederland die het leggen van vloerverwarming en het gieten van een vloer in één hand hebben. Door direct bij de gietvloer voor vloerverwarming te kiezen, geniet je van een groot voordeel: lagere energiekosten. Zo is het mogelijk om een aangename kamertemperatuur in stand te houden zonder hoge stookkosten. Door de combinatie van een gietvloer en vloerverwarming geniet je van comfort in iedere ruimte. Het is toch heerlijk dat als je uit bed stapt, dat je direct een aangename temperatuur aan de voeten voelt?

Heb je al een bestaande tegelvloer met vloerverwarming? Gietvloeren kunnen hier – onder de juiste voorwaarden – ook overheen gegoten worden. Wil je graag meer weten over zo’n prachtige gietvloer met vloerverwarming? Kom langs in onze showroom om alle mogelijkheden te bekijken. Maak van tevoren een afspraak, dan zorgen wij dat de koffie klaarstaat.

Ontdek jouw prachtige gietvloer in Breda bij SUELO

Ben jij klaar om jouw interieur in Breda naar een hoger niveau te tillen met een prachtige gietvloer? Twijfel niet langer! Neem contact op met ons team bij SUELO Gietvloeren en laat ons je begeleiden naar jouw droomvloer. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en ontdek de vele mogelijkheden van SUELO Gietvloeren. We kijken ernaar uit om jou te helpen bij het verwezenlijken van jouw interieurdromen!

Op zoek naar meer inspiratie?
Bezoek onze showroom.

Maak een afspraak