SUELO

Gietvloer in Ede

SUELO is een ambachtelijk bedrijf, gespecialiseerd in premium gietvloeren.
We adviseren, ontwikkelen en plaatsen naadloze vloersystemen
van de hoogste kwaliteit.

Offerte aanvragen Showroom afspraak

Prachtige gietvloer in Ede

Genieten van een prachtige gietvloer in het huis van jouw dromen? Voor een gietvloer in Ede ben je bij SUELO aan het juiste adres. Een premium gietvloer van SUELO vormt de perfecte basis voor jouw droominterieur in de woonkamer, keuken, badkamer of slaapkamer. De strakke vloer is volledig naar wens samen te stellen en garandeert je van jarenlang woonplezier. Wil je ook direct vloerwarming laten leggen? Wij pakken het voor je op. Wij begeleiden je van advies tot uitvoering, en verzorgen alles in eigen beheer om de beste kwaliteit te waarborgen.

Kundig en nauwkeurig! Gerard werkt vlot en met een aanstekelijk enthousiasme. Hij kent zijn vak en stelt zijn klant gerust. De prachtige vloer er binnen een week in. Wat wij als erg prettig ervaarden, is de snelle communicatie en zijn zorgvuldige visie. Hij komt liever zelf nog een keertje langs om zeker te weten dat alles in orde is, dan dit over te laten aan een derde. – Nikki Naomi

5 typen gietvloeren, passend in elk interieur

Onze gietvloeren zijn beschikbaar in 5 verschillende uitvoeringen:

Elke uitvoering heeft zijn eigen kenmerken en sterke punten. Afhankelijk van je wensen kunnen wij je advies op maat geven welke gietvloer het beste hierop aansluit.

De kleurkeuze is eindeloos. Je kunt namelijk kiezen uit alle RAL, Sikkens en NCS kleuren. Je kunt ook kiezen voor de stoere betonlook uit ons eigen stalen portfolio. Wil je ook kiezen voor een gietvloer in Ede en wil je meer zien van ons werk? Laat je inspireren.

Inspiratie

Kies bewust, kies duurzaam

Of het nu gaat om een hoogwaardige woning of een prestigieuze villa, met een SUELO BIO gietvloer kies je voor maximale luxe en een prachtig design. Een high-end afwerking met UV-stabiele producten. SUELO BIO wordt volgens onze unieke SUELO-norm geplaatst. Een gietvloer waar je iedere dag van geniet.

Een SUELO BIO gietvloer is de beste en meest duurzame keuze voor je huis of appartement.

SUELO BIO

Stijlvol genieten van een gietvloer in Ede

Wil je in jouw woning in Ede een rustige gietvloer die opgaat in jouw interieur? Of ga je juist voor een opvallende vloer die je identiteit onderstreept? De bijzondere eigenschappen op een rij:

  • Slijtvast
  • Duurzaam
  • Geluiddempend
  • Naadloos
  • Onderhoudsvriendelijk

Offerte aanvragen

Op zoek naar meer inspiratie?
Bezoek onze showroom.

Maak een afspraak