SUELO

Gietvloer in Gouda

We werken met aandacht en vakmanschap en
leveren de gietvloer waar je van droomt.

Offerte aanvragen Showroom afspraak

Gietvloer Gouda

Ben je op zoek naar de ultieme manier om je interieur naar een hoger niveau te tillen? Zoek niet verder! Bij SUELO Gietvloeren zijn we gepassioneerd over het veranderen van gewone ruimtes in prachtige leefomgevingen met onze hoogwaardige gietvloeren in Gouda en omgeving. Of je nu een modern, industrieel design nastreeft of eerder warme gezelligheid wilt creëren, onze gietvloeren passen naadloos in elk type interieur.

Zeer tevreden met de gietvloer. In 4 dagen gemaakt en netjes opgeleverd. Gerard is zeer professioneel, komt zijn afspraken na en reageert snel. Wat in deze tijd zeer uitzonderlijk is, hebben wij mogen ondervinden. Ik raad dit bedrijf zeker aan! – Rob van der Wallen

Soorten gietvloeren bij SUELO

Wij hebben verschillende soorten gietvloeren bij SUELO. Afhankelijk van jouw wensen geven wij je advies op maat. 

Waarom kiezen voor een gietvloer?

  • Naadloze elegantie: onze gietvloeren worden zonder naden aangebracht, wat zorgt voor een naadloos oppervlak dat rust en ruimte creëert. Je ruimte lijkt groter en voelt samenhangend aan.
  • Duurzame schoonheid: met een SUELO gietvloer hoef je je geen zorgen te maken over vlekken of slijtage. Onze vloeren zijn duurzaam en gemakkelijk te onderhouden, waardoor je interieur er jarenlang als nieuw uit blijft zien.
  • Individuele kleurkeuze: personaliseer je gietvloer volledig naar jouw smaak! We bieden een breed scala aan kleuropties, waardoor je de perfecte tint kunt vinden die bij je interieur past.
  • Vochtbestendig: onze gietvloeren zijn bestand tegen vocht, wat ze ideaal maakt voor elke ruimte in huis, zelfs de badkamer en keuken. Geen zorgen meer over water- of vochtschade!
  • Allergievriendelijk: dankzij het naadloze oppervlak kunnen allergenen zich niet verbergen in kieren en naden. Een SUELO gietvloer draagt bij aan een schonere luchtkwaliteit in huis.
  • Uniek design: jouw gietvloer wordt speciaal voor jou gemaakt, wat betekent dat je een uniek kunstwerk onder je voeten hebt. Geen twee vloeren zijn hetzelfde en dat voel je!

Combineer met vloerverwarming

In tegenstelling tot veel harde vloeren voelen onze gietvloeren verrassend comfortabel en warm aan. Ze zijn geschikt voor vloerverwarming, wat betekent dat je altijd op blote voeten kunt rondlopen, ongeacht het seizoen. En wat ons uniek maakt, is dat wij één van de weinige bedrijven in Nederland zijn die het leggen van vloerverwarming en het gieten van een vloer in één hand hebben.

Hierdoor profiteer je van het feit dat je slechts één aanspreekpunt hebt. Bovendien is de planning perfect op elkaar afgestemd en hoef je niet onnodig te wachten op de uit te voeren werkzaamheden. Kortom, een gietvloer en vloerverwarming samen laten leggen is voor onze vakmensen geen probleem.

De specialist in gietvloeren in Gouda

Bij SUELO Gietvloeren geloven we dat een prachtig interieur begint bij de basis. Onze gietvloeren combineren functionaliteit, stijl en innovatie om de perfecte vloer te creëren die je ruimte verdient. Als dé expert in gietvloeren in Gouda staan we klaar om je te begeleiden bij elke stap van het proces, van advies tot installatie, met als doel je te voorzien van een vloer waar je trots op bent. Wacht niet langer en vraag een offerte aan. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Op zoek naar meer inspiratie?
Bezoek onze showroom.

Maak een afspraak