SUELO

Gietvloer in Rhenen

We werken met aandacht en vakmanschap en
leveren de gietvloer waar je van droomt.

Offerte aanvragen Showroom afspraak

Strakke gietvloer in Rhenen

Genieten van een strakke, stijlvolle gietvloer in Rhenen? En wil je het mogelijk ook combineren met vloerverwarming, zodat je met blote voeten over een heerlijk verwarmde vloer kan lopen? Onze adviseur helpt je graag bij het kiezen van een gietvloer. SUELO is dé specialist in gietvloeren voor woningen en commerciële ruimtes. Door de unieke eigenschappen van een gietvloer is het niet alleen uitermate geschikt voor thuis, maar ook voor een strakke kantooromgeving of winkel.

Zeer tevreden met de gietvloer. In 4 dagen gemaakt en netjes opgeleverd. Gerard is zeer professioneel, komt zijn afspraken na en reageert snel. Wat in deze tijd zeer uitzonderlijk is, hebben wij mogen ondervinden. Ik raad dit bedrijf zeker aan! – Rob van der Wallen

5 typen gietvloeren, passend in elk interieur

Voor je gietvloer in Rhenen kun je kiezen uit SUELO Pure, SUELO Flow, SUELO Grain, SUELO Cork en SUELO Crete (lavasteen). Dat zijn onze 5 verschillende uitvoeringen, elk met hun eigen kenmerken en sterke punten. Ze zijn opgedeeld in drie verschillende gradaties op het gebied van kwaliteit, zodat het altijd aansluit bij je wensen en behoeften: BIO, SOLID en URBAN.

SUELO BIO is de onbetwiste topper uit ons producten gamma. Deze unieke ecologische kunstharsvloer is geproduceerd vanuit een duurzame visie, gecertificeerd met het internationale cradle to cradle keurmerk. Een enorme meerwaarde voor je woning, commerciële ruimte én onze planeet.

Waarom kiezen voor een gietvloer van SUELO?

  • Wij leggen jouw gietvloer volledig in eigen beheer. Zo garanderen wij je de hoogste kwaliteit.
  • Bij ons kun je kiezen uit eindeloos veel kleuren; alle RAL, Sikkens en NCS kleuren. Ook een stoere betonlook uit onze eigen stalen is mogelijk.
  • Het is slijtvast, onderhoudsvriendelijk en makkelijk schoon te houden.
  • Onze gietvloeren zijn geschikt voor vrijwel elke ruimte in je woning of bedrijfspand.
  • Wil je in jouw woning in Rhenen een gietvloer laten leggen, dan kun je dit direct combineren met vloerverwarming…

…unieke combinatie bij SUELO

Als één van de weinige bedrijven is het bij ons mogelijk dat je gietvloer in Rhenen samen met je vloerverwarming in één keer samen wordt gelegd. Door deze unieke combinatie profiteer je van het feit dat je slechts één aanspreekpunt hebt. Bovendien is de planning perfect op elkaar afgestemd en hoef je niet onnodig te wachten op de uit te voeren werkzaamheden. Kortom, een gietvloer en vloerverwarming samen laten leggen is voor onze vakmensen geen probleem.

Jouw partner voor een gietvloer in Rhenen

Spreken de voordelen van onze gietvloeren jou aan en wil je graag een passend advies? Neem vandaag nog contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Op zoek naar meer inspiratie?
Bezoek onze showroom.

Maak een afspraak