SUELO

Gietvloer in Utrecht

 

SUELO is een ambachtelijk bedrijf, gespecialiseerd in premium gietvloeren.
We adviseren, ontwikkelen en plaatsen naadloze vloersystemen
van de hoogste kwaliteit.

Offerte aanvragen Showroom afspraak

Gietvloer Utrecht

Bij ons staan vakmanschap en innovatie centraal om jouw ruimte in Utrecht te transformeren. Onze gietvloeren in Utrecht zijn voorzien van stijl, comfort en duurzaamheid. Of je nu je woning een moderne uitstraling wilt geven of je kantoorruimte wilt vernieuwen, bij SUELO vind je de ideale oplossing die jouw ruimte tot leven brengt. Ontdek hoe onze gietvloeren jouw leef- of werkruimte kunnen verrijken met een naadloze, elegante touch.

Zeer tevreden met de gietvloer. In 4 dagen gemaakt en netjes opgeleverd. Gerard is zeer professioneel, komt zijn afspraken na en reageert snel. Wat in deze tijd zeer uitzonderlijk is, hebben wij mogen ondervinden. Ik raad dit bedrijf zeker aan! – Rob van der Wallen

Waarom kiezen voor een premium gietvloer van SUELO?

 • Onze gietvloeren zijn stijlvol, naadloos en duurzaam. Het vormt een prachtige basis voor jouw droominterieur.
 • Onze vloeren zijn volledig naar wens samen te stellen. Van rustiek tot modern.
 • Een SUELO gietvloer biedt comfort voor het hele gezin. Je hoeft je geen zorgen te maken als er een drankje omvalt. Immers, de vloer is waterdicht en -bestendig.
 • Verder maak je de gietvloer eenvoudig schoon dankzij de naadloze afwerking. Vuil, viezigheid en haren veeg je eenvoudig op met een doek. Dus zelfs met huisdieren is een gietvloer een veilige optie.
 • Een gietvloer is een uitstekende keuze voor mensen met een allergie.
 • Een SUELO premium gietvloer gaat jarenlang mee en is een uitstekende, duurzame keuze. Onze gietvloer SUELO BIO is de meest duurzame optie met een zilveren cradle-to-cradle certificaat.

Gietvloer details

 • SUELO Pure: voor liefhebbers van minimalisme, biedt SUELO Pure een strakke en elegante uitstraling die elke ruimte een moderne touch geeft.
 • SUELO Flow: dynamisch en eigentijds, SUELO Flow is ideaal voor moderne ruimtes die een vleugje creativiteit en beweging vereisen.
 • SUELO Grain: met een subtiele textuur die natuurlijke elementen nabootst, is SUELO Grain perfect voor diegenen die een organische en warme sfeer zoeken.
 • SUELO Cork: voor extra comfort en warmte, biedt SUELO Cork een zachte, veerkrachtige ondergrond die ideaal is voor een huiselijke omgeving.
 • SUELO Crete (lavasteen): voor een stoere en robuuste uitstraling, combineert SUELO Crete de ruwe schoonheid van lavasteen met moderne vloertechnologie.

Gietvloer in jouw kantoorruimte?

Wanneer je jouw kantoorruimte in Utrecht wilt transformeren tot een omgeving die zowel professioneel als uitnodigend is, biedt een SUELO gietvloer de perfecte oplossing. Onze gietvloeren combineren naadloze elegantie met praktische duurzaamheid, waardoor ze ideaal zijn voor de dynamische en vaak veeleisende kantooromgevingen. Met hun strakke, moderne uitstraling versterken ze de professionele sfeer.

Combineer met vloerverwarming

Door de combinatie van een gietvloer en vloerverwarming geniet van je van comfort in iedere ruimte. Bovendien zijn die opzichtige radiatoren dan direct verleden tijd en profiteer je van lagere energiekosten. Wil je graag dat jouw gietvloer in Utrecht direct samen met de vloerverwarming in één keer gelegd wordt? Wij bieden jou deze unieke combinatie aan. Hierdoor profiteer je van het feit dat je slechts één aanspreekpunt hebt. Bovendien is de planning perfect op elkaar afgestemd en hoef je niet onnodig te wachten op de uit te voeren werkzaamheden.

Voor een gietvloer in Utrecht kom je naar SUELO

Wil jij ook genieten van een prachtige gietvloer in Utrecht? Bespreek je wensen met ons en onze specialisten adviseren je over welke gietvloer het beste hierop aansluit. Ook de kleurkeuze is eindeloos. Je kunt namelijk kiezen uit alle RAL, Sikkens en NCS kleuren. Of ga voor de stoere betonlook uit ons eigen stalen portfolio. Wil je graag meer zien van ons werk? Neem contact met ons op of maak direct een afspraak voor jouw showroombezoek.

Op zoek naar meer inspiratie?
Bezoek onze showroom.

Maak een afspraak