SUELO

Gietvloer in Veenendaal

We werken met aandacht en vakmanschap en
leveren de gietvloer waar je van droomt.

Offerte aanvragen Showroom afspraak

Gietvloer Veenendaal

Genieten van een strakke, stijlvolle gietvloer in Veenendaal? En wil je het mogelijk ook combineren met vloerverwarming, zodat je met blote voeten over een heerlijk verwarmde vloer kan lopen? Onze adviseur helpt je graag bij het kiezen van een gietvloer. SUELO is dé specialist in gietvloeren voor woningen en commerciële ruimtes. Door de unieke eigenschappen van een gietvloer is het niet alleen uitermate geschikt voor thuis, maar ook voor een strakke kantooromgeving of winkel.

Zeer tevreden met de gietvloer. In 4 dagen gemaakt en netjes opgeleverd. Gerard is zeer professioneel, komt zijn afspraken na en reageert snel. Wat in deze tijd zeer uitzonderlijk is, hebben wij mogen ondervinden. Ik raad dit bedrijf zeker aan! – Rob van der Wallen

5 typen gietvloeren, passend in elk interieur

Voor je gietvloer in Veenendaal kun je kiezen uit SUELO Pure, SUELO Flow, SUELO Grain, SUELO Cork en SUELO Crete (lavasteen). Dat zijn onze 5 verschillende uitvoeringen, elk met hun eigen kenmerken en sterke punten. Ze zijn opgedeeld in drie verschillende gradaties op het gebied van kwaliteit, zodat het altijd aansluit bij je wensen en behoeften: BIO, SOLID en URBAN.

SUELO BIO is de onbetwiste topper uit ons assortiment. Deze unieke ecologische kunstharsvloer is geproduceerd vanuit een duurzame visie, gecertificeerd met het internationale cradle to cradle keurmerk. Een enorme meerwaarde voor je woning, commerciële ruimte én onze planeet.

Waarom kiezen voor een gietvloer van SUELO?

  • Wij leggen jouw gietvloer volledig in eigen beheer. Zo garanderen wij je de hoogste kwaliteit.
  • Bij ons kun je kiezen uit eindeloos veel kleuren; alle RAL, Sikkens en NCS kleuren. Ook een stoere betonlook uit onze eigen stalen is mogelijk.
  • Het is slijtvast, onderhoudsvriendelijk en makkelijk schoon te houden.
  • Onze gietvloeren zijn geschikt voor vrijwel elke ruimte in je woning of bedrijfspand.
  • Wil je in jouw woning in Veenendaal een gietvloer laten leggen, dan kun je dit direct combineren met vloerverwarming.

Gietvloer in jouw kantoorruimte in Veenendaal?

Een gietvloer van SUELO in Veenendaal is de ideale keuze voor elke kantoorruimte die streeft naar een combinatie van stijl, comfort en functionaliteit. Onze gietvloeren zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van een moderne werkplek, waarbij duurzaamheid en esthetiek hand in hand gaan. De naadloze en strakke uitstraling van onze gietvloeren draagt bij aan een professionele en georganiseerde sfeer, terwijl het onderhoudsgemak ervoor zorgt dat jouw kantoorruimte altijd een uitnodigende en schone indruk maakt. Daarnaast bieden wij een breed scala aan kleuren en afwerkingen, waardoor je de vrijheid hebt om een vloer te kiezen die perfect aansluit bij de branding en het interieur van jouw bedrijf.

Unieke combinatie bij SUELO

Als één van de weinige bedrijven is het bij ons mogelijk dat je gietvloer in Veenendaal samen met je vloerverwarming in één keer samen wordt gelegd. Door deze unieke combinatie profiteer je van het feit dat je slechts één aanspreekpunt hebt. Bovendien is de planning perfect op elkaar afgestemd en hoef je niet onnodig te wachten op de uit te voeren werkzaamheden. Kortom, een gietvloer en vloerverwarming samen laten leggen is voor onze vakmensen geen probleem.

Jouw partner voor een gietvloer in Veenendaal

Spreken de voordelen van onze gietvloeren jou aan en wil je graag een passend advies? Neem vandaag nog contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Op zoek naar meer inspiratie?
Bezoek onze showroom.

Maak een afspraak