Premium gietvloeren
Een verrijking
voor elke woonkamer

SUELO is een ambachtelijk bedrijf, gespecialiseerd in premium gietvloeren.
We adviseren, ontwikkelen en plaatsen naadloze vloersystemen
van de hoogste kwaliteit.

Offerte aanvragen Showroom afspraak

Premium gietvloer in de woonkamer

Een gietvloer in de woonkamer brengt eenheid in jouw interieur. Het legt een duurzame basis waar je jaren van kunt genieten. Bovendien zorgen de ontwikkelingen ervoor dat je kunt kiezen voor zowel strak als warm, stoer en comfortabel. De veelzijdige gietvloeren van SUELO zijn duurzaam, slijtvast en voldoen aan de hoogste eisen.

Een gietvloer van Suelo voor de woonkamer van je dromen

Stijlvol, naadloos en duurzaam. Een premium gietvloer van SUELO vormt een prachtige basis voor jouw droominterieur. De strakke vloer is volledig naar wens samen te stellen. Van rustiek tot modern. De bijzondere eigenschappen van een gietvloer garanderen jarenlang woonplezier.

Comfort voor het hele gezin
Een SUELO gietvloer in de woonkamer biedt comfort voor het hele gezin en is kindvriendelijk. Er mag geleefd worden op de vloer. Je hoeft je geen zorgen te maken als er een drankje omvalt. Een gietvloer is waterdicht en -bestendig. Bovendien maak je een gietvloer eenvoudig schoon dankzij de naadloze afwerking.

Ook de trouwe viervoeters en andere huisdieren zijn geen probleem voor een gietvloer. Vuil, viezigheid en haren veeg je eenvoudig op met een doek.

Hygiëne
De premium gietvloer van SUELO is vrij van kiertjes, waardoor vuil geen kans krijgt. Het is dan ook direct de beste keuze voor in de woonkamer. De vloer is eenvoudig schoon te maken en is onderhoudsvrij. Bovendien is een gietvloer een uitstekende keuze voor mensen met een allergie.

Combineer met vloerverwarming
Met een gietvloer in de woonkamer kunt u ook direct kiezen voor vloerverwarming. Opzichtige radiatoren zijn verleden tijd; geniet van een vloer die de ruimte evenredig verwarmt. Ook bespaar je op energiekosten. Kortom, een win-winsituatie.

Kies uw eigen stijl gietvloer in de woonkamer

Wil je een rustige vloer die opgaat in jouw interieur? Of juist een opvallende vloer die je identiteit onderstreept? De bijzondere eigenschappen op een rij:

  • Slijtvast
  • Duurzaam
  • Geluiddempend
  • Naadloos
  • Onderhoudsvriendelijk

De SUELO Premium gietvloeren geven jou een ruime keuze uit verschillende typen vloeren die verkrijgbaar zijn in alle Sikkens, RAL- en NCS kleuren. Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem contact met ons op. Ook kun je inspiratie opdoen in onze showroom.

Op zoek naar meer inspiratie?
Bezoek onze showroom.

Maak een afspraak