SUELO

Gietvloer in Zwolle

SUELO is een ambachtelijk bedrijf, gespecialiseerd in premium gietvloeren.
We adviseren, ontwikkelen en plaatsen naadloze vloersystemen
van de hoogste kwaliteit.

Offerte aanvragen Showroom afspraak

Gietvloer Zwolle

 

Ben jij op zoek naar een prachtige, naadloze gietvloer in Zwolle die jouw woning of bedrijf naar een hoger niveau tilt? Zoek niet verder! Bij SUELO Gietvloeren begrijpen we jouw behoefte aan een vloer die niet alleen stijlvol is, maar ook duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. Met onze hoogwaardige gietvloeren maken we van jouw ruimte een echte eyecatcher!

Duidelijke en transparante communicatie. Komen afspraken na en denken goed mee met de situatie in het huis. Mooie vloer afgeleverd. Goede kwaliteit, duidelijk zeer ervaren en prima prijs. – Maaike Swinkels

Waarom een gietvloer in Zwolle?

In het bruisende Zwolle wil je een vloer die bestand is tegen het dagelijkse leven, terwijl je ook een warme en eigentijdse uitstraling behoudt. Onze gietvloeren bieden precies dat:

  • Stijlvol design: met een breed scala aan kleuren – je kunt namelijk kiezen uit alle RAL, Sikkens en NCS kleuren – en afwerkingen creëren we een unieke vloer die perfect past bij jouw smaak en interieur.
  • Kwaliteit: een SUELO Premium gietvloer is van uitzonderlijke kwaliteit is en voldoet aan de hedendaagse eisen van veiligheid en comfort, Onze gietvloeren voldoen aan de klasse A, B of C normering. Om die kwaliteit te kunnen waarborgen, werken we nauwlettend volgens de richtlijnen van SBRCURnet.
  • Onderhoudsgemak: door een naadloos oppervlak zijn onze gietvloeren eenvoudig schoon te maken en te onderhouden, zodat je meer tijd hebt om van het leven in Zwolle te genieten.
  • Comfort: jouw comfort staat voorop. Onze gietvloeren voelen aangenaam aan je voeten en zijn ideaal voor vloerverwarming, waardoor je het hele jaar door een warme ambiance hebt.

5 typen gietvloeren, passend in elk interieur

Voor je gietvloer in Zwolle kun je kiezen uit SUELO Pure, SUELO Flow, SUELO Grain, SUELO Cork en SUELO Crete (lavasteen). Dat zijn onze 5 verschillende uitvoeringen, elk met hun eigen kenmerken en sterke punten. Ze zijn opgedeeld in drie verschillende gradaties op het gebied van kwaliteit, zodat het altijd aansluit bij je wensen en behoeften: BIO, SOLID en URBAN.

SUELO BIO is de onbetwiste topper uit ons producten gamma. Deze unieke ecologische kunstharsvloer is geproduceerd vanuit een duurzame visie, gecertificeerd met het internationale cradle to cradle keurmerk. Een enorme meerwaarde voor je woning, commerciële ruimte én onze planeet.

Wij leggen óók vloerverwarming

Wij zijn één van de weinige bedrijven in Nederland die het leggen van vloerverwarming en het gieten van een vloer in één hand hebben. Door direct bij de gietvloer voor vloerverwarming te kiezen, geniet je van een groot voordeel: lagere energiekosten. Zo is het mogelijk om een aangename kamertemperatuur in stand te houden zonder hoge stookkosten. Door de combinatie van een gietvloer en vloerverwarming geniet je van comfort in iedere ruimte. Het is toch heerlijk dat als je uit bed stapt, dat je direct een aangename temperatuur aan de voeten voelt?

Heb je al een bestaande tegelvloer met vloerverwarming? Gietvloeren kunnen hier – onder de juiste voorwaarden – ook overheen gegoten worden. Wil je graag meer weten over zo’n prachtige gietvloer met vloerverwarming? Kom langs in onze showroom om alle mogelijkheden te bekijken. Maak van tevoren een afspraak, dan zorgen wij dat de koffie klaarstaat.

Gietvloer in jouw kantoorruimte laten leggen?

Voor ondernemers en bedrijven die hun kantoorruimte willen upgraden met een vloer die zowel innovatief als praktisch is, biedt SUELO’s assortiment aan gietvloeren in Zwolle een frisse kijk op kantoorinrichting. Onze gietvloeren zijn een toonbeeld van moderne technologie, gecombineerd met esthetische veelzijdigheid, waardoor ze een unieke sfeer creëren die zowel de efficiëntie als het welzijn op de werkplek bevordert. 

Ze zijn ontworpen om de akoestiek te verbeteren, wat essentieel is in drukke kantooromgevingen. Het veerkrachtige oppervlak biedt comfort tijdens lange werkdagen. Met een SUELO gietvloer in jouw Zwolse kantoor kies je niet alleen voor een stijlvolle uitstraling, maar ook voor een slimme investering in een duurzame en toekomstbestendige werkomgeving.

Ontdek jouw prachtige gietvloer in Zwolle bij SUELO

Ben jij klaar om jouw interieur in Zwolle naar een hoger niveau te tillen met een prachtige gietvloer? Twijfel niet langer! Neem contact op met ons team bij SUELO Gietvloeren en laat ons je begeleiden naar jouw droomvloer. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en ontdek de vele mogelijkheden van SUELO Gietvloeren. We kijken ernaar uit om jou te helpen bij het verwezenlijken van jouw interieurdromen!

Op zoek naar meer inspiratie?
Bezoek onze showroom.

Maak een afspraak