Premium gietvloeren & PVC
Een verrijking
voor ieder interieur

SUELO is een ambachtelijk bedrijf, gespecialiseerd in premium gietvloeren en PVC.
We adviseren, ontwikkelen en plaatsen vloersystemen
van de hoogste kwaliteit. En dat door heel Nederland.

Offerte aanvragen Showroom afspraak

De gietvloer specialist in Wageningen

SUELO is dé specialist in gietvloeren voor woningen en commerciële ruimtes. Door de unieke eigenschappen van een PU gietvloer is het niet alleen uitermate geschikt voor thuis, maar ook voor een strakke kantooromgeving of winkel. Het naadloze strakke materiaal zorgt voor een rustige en ruimtelijke basis. Slijtvast, onderhoudsvriendelijk en uitstekend schoon te houden. Een gietvloer laat zich perfect combineren met vloerverwarming en is bovendien geluiddempend.

Kundig en nauwkeurig! Gerard werkt vlot en met een aanstekelijk enthousiasme. Hij kent zijn vak en stelt zijn klant gerust. De prachtige vloer er binnen een week in. Wat wij als erg prettig ervaarden, is de snelle communicatie en zijn zorgvuldige visie. Hij komt liever zelf nog een keertje langs om zeker te weten dat alles in orde is, dan dit over te laten aan een derde. – Nikki Naomi

5 typen gietvloeren, passend in elk interieur

Onze gietvloeren zijn beschikbaar in 5 verschillende uitvoeringen:

Elke uitvoering heeft zijn eigen kenmerken en sterke punten. Afhankelijk van je wensen kunnen onze gietvloer specialisten je advies op maat geven welke gietvloer het beste hierop aansluit.

De kleurkeuze is eindeloos. Je kunt namelijk kiezen uit alle RAL, Sikkens en NCS kleuren. Je kunt ook kiezen voor de stoere betonlook uit ons eigen stalen portfolio. Wil je graag meer zien van ons werk? Laat je inspireren.

Inspiratie

Combineer met vloerverwarming

Met een gietvloer kun je ook direct kiezen voor vloerverwarming. Opzichtige radiatoren zijn verleden tijd; geniet van een vloer die de ruimte evenredig verwarmt. Ook bespaar je op energiekosten. Kortom, een win-winsituatie. Heb je nog geen vloerverwarming en wil je het direct laten aanleggen? Wij pakken het voor je op. Onze gietvloer specialisten begeleiden je van advies tot uitvoering. Wij verzorgen alles in eigen beheer om de beste kwaliteit te waarborgen.

Vloerverwarming

Kies bewust, kies duurzaam

Je keuze voor een gietvloer is een duurzame keuze. De SUELO premium gietvloer gaat namelijk jarenlang mee. Onze gietvloer SUELO BIO is de meest duurzame optie met een zilveren cradle-to-cradle certificaat.

 

SUELO BIO

Op zoek naar meer inspiratie?
Bezoek onze showroom.

Maak een afspraak