Hongaarse punt PVC vloer

Hongaarse punt PVC vloer

Wil je genieten van een prachtige Hongaarse punt PVC vloer? Bij SUELO ben je aan het juiste adres. Deze stijlvolle, authentieke PVC vloer met een Hongaarse punt zorgt voor een unieke sfeer in huis. PVC is een type kunststof van hoogwaardige kwaliteit en is een uitstekend alternatief voor een houten vloer. Grote voordelen van een Hongaarse punt PVC vloer is dat het makkelijk te onderhouden is en uitstekend te combineren is met vloerverwarming. Heb je nog geen vloerverwarming en wil je dat wel graag? Ons team kan direct ook de vloerverwarming leggen. Zo profiteer je van een planning die naadloos op elkaar aansluit.

Tijdloos design en rust

De Hongaarse punt PVC heeft een tijdloos design. De vloer creëert rust in een ruimte door de brede banen en zorgt tegelijkertijd voor een moderne look door het patroon. De hoeken zijn net iets anders dan bij visgraat en de punten komen tegen elkaar aan. Dit zorgt voor een authentieke uitstraling die andere PVC vloeren niet hebben. Zo worden de planken in een hoek van 45 tot 60 graden haaks op elkaar gelegd. Hierdoor ontstaat er een puntvormig patroon met een rechte naad.

Voordelen Hongaarse punt PVC vloer

Met een Hongaarse punt PVC vloer profiteer je van de voordelen die elke PVC vloer heeft ten opzichte van laminaat en andere materialen:

  • Het vraagt nauwelijks onderhoud en is duurzaam. Het vraagt geen natuurlijke grondstoffen en gaat doordoor lang mee.
  • Bovendien is het materiaal oersterk.
  • Ook is een PVC vloer Hongaarse punt goed en makkelijk schoon te houden, omdat vuil zich niet makkelijk aan de vloer hecht.
  • Het heeft van zichzelf een antislip laag, dus uitglijden op sokken of pantoffels is zo goed als uitgesloten.
  • Het is in allerlei verschillende kleuren, designs en structuren te verkrijgen.
  • De vloer is sterk en geluiddempend, wat zorgt voor een goede akoestiek.
  • Het geleidt goed de temperatuur. Ideaal bij vloeren met vloerverwarming.

Ook genieten van een PVC vloer Hongaarse punt?

Wil je in jouw woning ook een vloer met een luxe uitstraling? Dan zit je bij SUELO goed. Als klant heb je veel keuze en je vindt gegarandeerd een geschikte vloer bij past bij jouw wensen. Wil je graag meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Op zoek naar meer inspiratie?
Bezoek onze showroom.

Maak een afspraak