Kwaliteit

Iedere gietvloer is uniek, geen gietvloer is hetzelfde. Maar dat een SUELO Premium gietvloer van uitzonderlijke kwaliteit is en voldoet aan de hedendaagse eisen van veiligheid en comfort, daar is geen twijfel over mogelijk. Onze gietvloeren voldoen aan de klasse A, B of C normering. Om die kwaliteit te kunnen waarborgen, werken we nauwlettend volgens de richtlijnen van SBRCURnet.

Geschikt voor woningen en commerciële ruimten

Onze gietvloeren zijn niet alleen geschikt voor woningen en appartementen, maar ook voor retail, publieke ruimtes en kantoren. Elke ruimte krijgt de premium uitstraling die ze verdient en vormt zo de perfecte basis voor iedere ruimte. Onze gietvloeren voelen behaaglijk aan en zorgen voor ongekend comfort. Zowel de giet- als de laklaag van de vloer is UV-bestendig. Hierdoor verkleurt de vloer niet of nauwelijks. Een belangrijke eigenschap wanneer zonlicht veelvuldig direct op de vloer schijnt. Bovendien zijn onze gietvloeren slijtvast.

Advies op maat

Onze gietvloeren zijn opgedeeld in verschillende gradaties op het gebied van kwaliteit, afgestemd op de behoeften en wensen die je hebt. Kom langs in onze showroom en laat je inspireren, of maak een afspraak voor vrijblijvend advies. Onze specialisten staan paraat om te helpen. 

Op zoek naar meer inspiratie?
Bezoek onze showroom.

Maak een afspraak