Comfortabele vloerverwarming in Ede

Genieten van een heerlijke vloerverwarming in Ede, dat wil jij toch ook? Bij SUELO ben je aan het juiste adres. Het comfort van vloerverwarming zorgt ervoor dat je niet meer anders wilt. Onze vakmensen leggen je vloerverwarming in Ede in de kortst mogelijke tijd. Wil je het eventueel combineren met het laten leggen van een gietvloer of PVC vloer? Bij ons is het mogelijk. Wij zorgen ervoor dat de planning perfect op elkaar afgestemd is, zodat je niet onnodig hoeft te wachten op de uit te voeren werkzaamheden.

Gerard is zeer professioneel, komt zijn afspraken na en reageert snel. Wat in deze tijd zeer uitzonderlijk is, hebben wij mogen ondervinden. Ik raad dit bedrijf zeker aan! – Rob van der Wallen

Profiteer van vloerverwarming in Ede

Een vloerverwarming aanleggen in Ede klinkt misschien als een flinke verbouwing, waarbij de hele vloer eruit moet. Maar gelukkig is dat niet zo. Er zijn namelijk verschillende manieren bij het leggen van vloerverwarming. Bij bestaande vloeren kiezen we er voor om te frezen, waarin de leidingen komen te liggen. Bij nieuwbouwwoningen en renovatieprojecten kiezen we voor binden op netten. Ook elektrische vloerverwarming is mogelijk. Wij adviseren je graag bij het maken van de juiste keuze.

Hoofd- of bijverwarming?

Heb je een keuze gemaakt en wil je graag vloerverwarming aanleggen in Ede? Dan is het ook belangrijk of je de vloerverwarming als hoofd- of bijverwarming wil gebruiken. Door te kiezen voor hoofdverwarming, maak je optimaal gebruik van de voordelen:

  • Aangename warmte: bij vloerverwarming verspreidt de warmte zich gelijkmatig via de oppervlakte. Hierdoor wordt de gehele kamer aangenaam warm gehouden, ook bij een lagere luchttemperatuur.
  • Onzichtbaar: wanneer je ervoor kiest om vloerverwarming als hoofdverwarming te nemen, dan ben je eindelijk verlost van die verschrikkelijke radiatoren. Dat betekent ook meer mogelijkheden met het inrichten van de kamer.
  • Energiebesparing: als de vloer eenmaal warm is, blijft deze ook langere tijd warm. Zeker bij een gietvloer of PVC vloer. Dit zorgt voor een efficiënt energieverbruik en je merkt het in de portemonnee.

Jouw partner voor vloerverwarming in Ede

De voordelen van een vloerverwarming in jouw woning of bedrijfspand in Ede zijn enorm. Niet alleen op het gebied van kostenbesparing, maar ook op het gebied van comfort. Ben je overtuigd? Vraag dan vandaag nog vrijblijvend een offerte aan.

Combineer de gietvloer met vloerverwarming
Geniet van comfort in iedere ruimte

Vraag een offerte aan