Walvisgraat PVC vloeren

Ontdek de walvisgraat PVC vloeren bij SUELO.
We adviseren, ontwikkelen en plaatsen vloersystemen
van de hoogste kwaliteit. En dat door heel Nederland.

Offerte aanvragen Showroom afspraak

Ontdek de walvisgraat PVC vloeren bij SUELO

Ben je op zoek naar een vloer die jouw interieur een luxueuze en stijlvolle uitstraling geeft? Dan is een walvisgraat PVC vloer van SUELO de perfecte keuze. De visgraatpatronen, die al eeuwenlang populair zijn, zorgen voor een klassieke en elegante look. In combinatie met de voordelen van PVC – onderhoudsvrij en lange levensduur – is een walvisgraat PVC vloer een perfecte keuze voor elke woning.

Het verschil tussen walvisgraat en visgraat

Walvisgraat beschikt over grotere planken dan visgraat en kan hiermee een optisch effect hebben op de ruimte waar de vloer in komt te liggen. Een walvisgraat kan een vloer hierdoor groter laten doen aanvoelen dan de ruimte daadwerkelijk is.

Voordelen van een walvisgraat PVC vloer

  • Stijlvol en elegant:de visgraatpatronen creëren een chique en tijdloze uitstraling.
  • Duurzaam: onze walvisgraat PVC vloeren zijn vervaardigd met hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen slijtage, krassen en vlekken. Dit betekent dat je kunt genieten van een prachtige vloer die jarenlang meegaat zonder zijn schoonheid te verliezen.
  • Onderhoudsvriendelijk: het onderhouden van een walvisgraat PVC vloer is eenvoudig. Regelmatig stofzuigen en af en toe dweilen is vaak al voldoende om de vloer in optimale conditie te houden.
  • Geschikt voor vloerverwarming:PVC vloeren zijn ideaal in combinatie met vloerverwarming.

PVC walvisgraat inclusief leggen

Wanneer je kiest voor PVC walvisgraat inclusief leggen, dan ben je ervan verzekerd dat de vloer uitstekend gelegd wordt door ons team van vakmensen. Van het voorbereiden van de ondervloer tot het plaatsen van de laatste plank.

PVC vloer en vloerverwarming

Wil je het comfort van vloerverwarming combineren met de PVC vloer? Bij SUELO is dat geen probleem. Dankzij de uitstekende warmtegeleiding van PVC vloeren profiteer je optimaal van de voordelen van vloerverwarming, terwijl het walvisgraatpatroon een extra dimensie aan je interieur toevoegt.

Wil je graag dat je PVC vloer en vloerverwarming in één keer samen wordt gelegd? SUELO biedt jou deze unieke combinatie aan. Wij leggen namelijk óók vloerverwarming. Je profiteert bij SUELO van het feit dat je slechts één aanspreekpunt hebt. Bovendien is de planning perfect op elkaar afgestemd en hoef je niet onnodig te wachten op de uit te voeren werkzaamheden. Kortom, een PVC vloer en vloerverwarming samen laten leggen is voor onze vakmensen geen probleem.

Kom langs in onze showroom

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een walvisgraat PVC vloer? Kom dan langs in onze showroom en laat je inspireren door onze uitgebreide collectie. Onze adviseurs staan klaar om je te helpen bij het kiezen van de perfecte vloer voor jouw interieur. Plan vandaag nog een afspraak in.

Op zoek naar meer inspiratie?
Bezoek onze showroom.

Maak een afspraak