Specialist in vloeren

Onze vloeren vormen de basis voor elk interieur.
Wilt u de mogelijkheden bespreken?

Neem contact op

Voor vloeren in Arnhem

Jouw woning voorzien van een stijlvolle, strakke gietvloer? Heb je een nieuw kantoor en ben je van plan om daar een PVC vloer te laten leggen? Voor vloeren in Arnhem ben je bij SUELO aan het juiste adres. Wij zijn specialist op het gebied van vloeren en vloerverwarming. Of je nu voor een gietvloer gaat of een PVC vloer; beide vloeren zijn gemakkelijk te onderhouden, geluiddempend en uitstekend te combineren met vloerverwarming.

Kundig en nauwkeurig! Gerard werkt vlot en met een aanstekelijk enthousiasme. Hij kent zijn vak en stelt zijn klant gerust. De prachtige vloer er binnen een week in. Wat wij als erg prettig ervaarden, is de snelle communicatie en zijn zorgvuldige visie. Hij komt liever zelf nog een keertje langs om zeker te weten dat alles in orde is, dan dit over te laten aan een derde. – Nikki Naomi

Geef je woning of kantoor een luxe uitstraling met een gietvloer

Wanneer je voor je vloer in Arnhem kiest voor een PU gietvloer, dan kies je voor een vloer die volledig naar wens is samen te stellen. De strakke, naadloze vloer geeft een luxe uitstraling in elke ruimte en vormt de basis voor elk interieur. Met een gietvloer geniet je van jarenlang woonplezier.

Een aantal gunstige eigenschappen van deze vloer van SUELO:

  • Omdat PU gietvloer van kunststof gemaakt is, is het zachter en warmer dan bijvoorbeeld een woonbeton vloer. Daardoor is het ook zeer geschikt voor in de slaapkamer of badkamer.
  • Omdat de vloer de temperatuur aanneemt van de ruimte, stap je ’s ochtends niet op een koude vloer.
  • Onze gietvloeren zijn in 5 verschillende uitvoeringen beschikbaar, elk met hun eigen kenmerken en sterke punten.
  • Bovendien zijn onze gietvloeren van hoge kwaliteit en voldoen ze aan de klasse A, B of C normering.
  • Onze gietvloeren zijn onderhoudsvriendelijk en makkelijk schoon te maken dankzij de naadloze afwerking.

De mogelijkheden van een PVC vloer

Net zoals een gietvloer, is een PVC vloer ook duurzaam. Het is waterbestendig en daardoor ook geschikt voor vochtige ruimtes. We bieden veel verschillende kleuren en structuren aan. Van een robuuste, gemêleerde look en het reliëf van een oude houten vloer tot de frisse, strakke uitstraling van een lichte kleur PVC in een gaaf visgraatmotief. Elke vloer is te leggen in een door jou gewenst motief.

Je kunt kiezen voor klik PVC en plak PVC. Klik PVC kan in combinatie met een goede ondervloer in de meeste gevallen op de bestaande ondergrond worden gelegd. Echter, de warmte-isolatie is lager dan bij plak PVC. Bovendien is plak PVC zeer stabiel en uitstekend geschikt in combinatie met vloerverwarming.

Jouw partner voor vloeren in Arnhem

Met onze vloeren in Arnhem kies je voor wooncomfort. Onze adviseur kan je uitstekend helpen bij het maken van de juiste keuze. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Op zoek naar meer inspiratie?
Bezoek onze showroom.

Maak een afspraak