Beton ciré muur

Voor een exclusieve look

Onze SUELO Wall is slijtvast, krasbestendig
en leverbaar in verschillende kleuren en stijlen.

Offerte aanvragen

Beton ciré muur van SUELO

Ben je op zoek naar een exclusieve look voor je interieur? Ontdek de magie van een beton ciré muur. Bij SUELO begrijpen we dat je op zoek bent naar een unieke en stijlvolle uitstraling voor je huis, en met een beton ciré wand kies je voor een tijdloos karakter. Bovendien is de muurafwerking niet alleen uniek door de stijl, maar ook door de hygiënische en praktische eigenschappen.

Waarom kiezen voor een beton ciré muur?

  • Stijlvol: beton ciré voegt een modern en minimalistisch tintje toe aan elke ruimte. De naadloze afwerking en de beschikbaarheid in verschillende kleuren en structuren maken het perfect voor zowel moderne als traditionele interieurs.
  • Duurzaam: onze beton ciré is ontworpen om lang mee te gaan. De beton ciré muur is bestand tegen slijtage, is krasbestendig en blijft er jarenlang prachtig uitzien.
  • Veelzijdigheid: of je nu je woonkamer, keuken, badkamer of slaapkamer wilt transformeren, beton ciré past overal perfect bij. Het is waterbestendig, dus zelfs geschikt voor vochtige ruimtes.
  • Maatwerk: bij SUELO geloven we in maatwerk. We bieden een breed scala aan kleuren en afwerkingen, zodat je jouw unieke stijl kunt realiseren. We luisteren naar je wensen en zorgen ervoor dat je droominterieur werkelijkheid wordt.

Beton ciré op de wand in badkamer, toilet of keuken

Een zeer gunstige eigenschap van beton ciré is dat het waterbestendig is. Daarom is het ook uitstekend geschikt voor vochtige ruimtes, zoals de badkamer, toilet of keuken. Bovendien kan het ook op allerlei ondergronden aangebracht worden. Beton ciré over tegels op de wanden is zelfs mogelijk. Dat scheelt tijd en kosten, aangezien de tegels niet weggebroken hoeven te worden.

Exclusieve look met een beton ciré wand van SUELO   Exclusieve look met een beton ciré wand van SUELO

Hygiëne en onderhoud

Met beton ciré op de muur kies je ook voor een hygiënische toepassing; doordat de muren naadloos worden afgewerkt, krijg je minder last van ingetrokken vuil en schimmel, omdat dit niet in een voeg kan trekken. Bovendien is de muur onderhoudsvriendelijk en makkelijk schoon te houden.

Combineer met een gietvloer

Wanneer je kiest voor een beton ciré wand, dan kun je dit ook direct doortrekken richting een passende gietvloer in dezelfde kleur en stijl. Zo zijn de wand- en vloerafwerking perfect op elkaar afgestemd en profiteer je van alle voordelen van een gietvloer. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om direct vloerverwarming te laten plaatsen, waardoor je altijd geniet van een comfortabele warmte.

Laat je inspireren

Bekijk enkele projecten van ons om te zien hoe beton ciré muren de sfeer van een ruimte kunnen veranderen. We kunnen rekening houden met je eigen voorkeur voor de sfeer en uitstraling. Of je nu houdt van strak en modern of rustiek en klassiek. Wil je graag meer weten over de mogelijkheden en een passend advies? Maak vrijblijvend een afspraak voor in onze showroom.

Op zoek naar meer inspiratie?
Bezoek onze showroom.

Maak een afspraak