PU gietvloeren
Een verrijking
voor ieder interieur

SUELO is een ambachtelijk bedrijf, gespecialiseerd in premium gietvloeren.
We adviseren, ontwikkelen en plaatsen naadloze vloersystemen
van de hoogste kwaliteit.

Offerte aanvragen Showroom afspraak

Stijlvolle PU gietvloer

Een PU gietvloer is een strakke, naadloze vloer. Het geeft een luxe uitstraling in iedere ruimte. Van de woonkamer tot de slaapkamer. Wil je ook genieten van een vloer waar je jarenlang woonplezier van heeft? Dan is een PU gietvloer van SUELO een perfecte keuze. De strakke vloer is volledig naar wens samen te stellen en is zelfs uitstekend te combineren met vloerverwarming.

Kundig en nauwkeurig! Gerard werkt vlot en met een aanstekelijk enthousiasme. Hij kent zijn vak en stelt zijn klant gerust. De prachtige vloer er binnen een week in. Wat wij als erg prettig ervaarden, is de snelle communicatie en zijn zorgvuldige visie. Hij komt liever zelf nog een keertje langs om zeker te weten dat alles in orde is, dan dit over te laten aan een derde. – Nikki Naomi

Zachter en warmer

Een PU gietvloer is gemaakt van polyurethaan, afgekort PU. Omdat PU een kunststof is, is het zachter en warmer dan bijvoorbeeld een woonbeton vloer. Daarom is deze gietvloer ook uitermate geschikt voor in de slaapkamer of badkamer. Ook stap je ’s ochtends niet op een koude vloer, omdat de vloer de temperatuur van de ruimte aanneemt.

Waarom kiezen voor een PU gietvloer van SUELO?

Onze PU gietvloeren zijn verkrijgbaar in 5 verschillende uitvoeringen: SUELO Pure, SUELO Flow, SUELO Grain, SUELO Cork en SUELO Crete (lavasteen). Elke uitvoering heeft zijn eigen kenmerken en sterke punten. Afhankelijk van je wensen kunnen onze specialisten je advies op maat geven welke uitvoering hier het beste op aansluit.

Een PU gietvloer biedt veel voordelen:

  • De kleurkeuze is eindeloos. Je kunt namelijk kiezen uit alle RAL, Sikkens en NCS kleuren. Daarnaast kun je ook kiezen voor de stoere betonlook uit ons eigen stalen portfolio.
  • De vloer is onderhoudsvriendelijk en makkelijk schoon te maken. Je hoeft je geen zorgen te maken als er een glas met drinken omvalt. De vloer is namelijk waterdicht- en bestendig.
  • Vuil, viezigheid en haren veeg je eenvoudig op met een doek.
  • Een PU gietvloer is elastisch, waardoor er nauwelijks tot geen kans is op scheurvorming.
  • Onze gietvloeren zijn uitstekend te combineren met vloerverwarming. Aangezien onze specialisten dit tegelijkertijd kunnen inplannen, hoeft u niet onnodig te wachten.

SUELO BIO

Met SUELO BIO schakelt SUELO een versnelling hoger dan het traditionele aanbod van PU gietvloeren. Met deze unieke cradle to cradle kunstharsvloer komen we dichter bij ons einddoel: het co-creëren van een duurzame sector. Een uitdaging? Absoluut. Maar dat het mogelijk is, laten we zien met de biologische gietvloer. De enige gietvloer met het cradle to cradle Silver certificaat. Duurzaam geproduceerd van duurzame grondstoffen en kwalitatieve, hoogwaardige ingrediënten.

Jouw partner voor een PU gietvloer

SUELO is dé specialist in gietvloeren voor woningen en commerciële ruimtes. Door de unieke eigenschappen van een PU gietvloer is het niet alleen uitermate geschikt voor thuis, maar ook voor een strakke kantooromgeving of winkel. Het naadloze strakke materiaal zorgt voor een rustige en ruimtelijke basis. Slijtvast, onderhoudsvriendelijk en uitstekend schoon te houden. Wil jij dat ook? Vraag een offerte aan.

Op zoek naar meer inspiratie?
Bezoek onze showroom.

Maak een afspraak