Direct een offerte aanvragen voor de SUELO Cork?

Offerte aanvragen

SUELO Cork

De SUELO Cork gietvloer is een veerkrachtige gietvloer en is samengesteld uit natuurlijke grondstoffen en teruggewonnen kurk. Dit geeft de vloer een stijlvolle natuurlijke look en een warme uitstraling. Door zijn blijvende veerkrachtige eigenschappen en natuurlijke uitstraling onderscheidt deze vloer zich van vele andere gietvloeren.

Verder is de SUELO Cork gietvloer sterk, slijtvast en heeft het zeer goede warmtegeleidend capaciteiten, wat zorgt voor een uitstekend rendement in combinatie met vloerverwarming.

Gunstig effect op het klimaat

Deze gietvloer bestaat uit natuurlijke, milieuvriendelijke grondstoffen. Het is vrij van ingrediënten van The Red List en beschikt over een Declare Red List Free-label. Er worden geen gevaarlijke materialen gebruikt en bevat dan ook geen gevaarlijke ontbindingsproducten en VOC’s. De SUELO Cork gietvloer is ook EPD-gecertificeerd. Vanwege de natuurlijke ingrediënten heeft het een gunstig effect op het klimaat.

Beschikbare kleuren: Alle RAL, Sikkens en NCS-kleuren

Kundig en nauwkeurig! Gerard werkt vlot en met een aanstekelijk enthousiasme. Hij kent zijn vak en stelt zijn klant gerust. De prachtige vloer er binnen een week in. Wat wij als erg prettig ervaarden, is de snelle communicatie en zijn zorgvuldige visie. Hij komt liever zelf nog een keertje langs om zeker te weten dat alles in orde is, dan dit over te laten aan een derde. – Nikki Naomi

Voordelen van een SUELO Cork gietvloer

Ontdek de vele voordelen van een SUELO Cork gietvloer voor jouw huis of bedrijf. SUELO Cork biedt een unieke combinatie van comfort, duurzaamheid en stijl, waardoor het een uitstekende keuze is voor elke ruimte.

  • Natuurlijk comfort: dankzij de natuurlijke eigenschappen voelt een SUELO Cork gietvloer heerlijk comfortabel aan onder je voeten. Het biedt een zachte en warme ondergrond die ideaal is voor gezinnen, huisdieren en iedereen die op zoek is naar een comfortabele loopervaring.
  • Uitstekende isolatie: teruggewonnen kurk staat bekend om zijn uitstekende isolerende eigenschappen, waardoor een SUELO Cork gietvloer helpt om warmte vast te houden in de winter en koelte te behouden in de zomer. Dit zorgt niet alleen voor een aangename temperatuur in huis, maar kan ook helpen om energiekosten te besparen.
  • Milieuvriendelijkheid: SUELO Cork is een milieuvriendelijke keuze vanwege het gebruik van natuurlijk kurkmateriaal, dat hernieuwbaar en biologisch afbreekbaar is. Door te kiezen voor een SUELO Cork gietvloer draag je bij aan een duurzamere toekomst voor onze planeet.

Het installatieproces

Het aanbrengen van een SUELO Cork gietvloer vereist precisie en expertise. Ons team van vakmensen zorgt voor een zorgvuldige voorbereiding van de ondervloer en een deskundige installatie, waardoor een perfect eindresultaat gegarandeerd is dat aan al jouw wensen voldoet.

Toepassingen van de SUELO Cork gietvloer

SUELO Cork is veelzijdig inzetbaar en leent zich uitstekend voor diverse ruimtes binnen jouw woning of kantoor. Of het nu gaat om een gezellige woonkamer, een kindvriendelijke speelruimte, een stijlvolle keuken of een comfortabele slaapkamer, SUELO Cork voegt overal een element van natuurlijke schoonheid en comfort toe.

SUELO Cork bij jou thuis?

Ben je geïnteresseerd in de natuurlijke charme en de praktische voordelen van een SUELO Cork gietvloer? Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Ons team staat klaar om je te voorzien van persoonlijk advies en om samen met jou de perfecte vloeroplossing te vinden die aansluit bij jouw stijl en behoeften.