Direct een offerte aanvragen voor de SUELO Pure?

Offerte aanvragen

SUELO Pure

De SUELO Pure gietvloer is elegant in zijn eenvoud en opgebouwd uit één effen kleur. Door de neutrale uitstraling voelt deze vloer zich thuis in ieder interieur, van klassiek tot modern. Alle unikleur polyurethaan gietvloeren van SUELO zijn volledig naadloos en voelen elastisch aan. Dit voelt prettig aan wanneer je over de vloer loopt waardoor deze ook bijzonder geschikt is voor gezinnen met kinderen.

Beschikbare kleuren: Alle RAL, Sikkens en NCS-kleuren

Zeer tevreden met de gietvloer. In 4 dagen gemaakt en netjes opgeleverd. Gerard is zeer professioneel, komt zijn afspraken na en reageert snel. Wat in deze tijd zeer uitzonderlijk is, hebben wij mogen ondervinden. Ik raad dit bedrijf zeker aan! – Rob van der Wallen

 

 

Polyurethaan gietvloer

Een polyurethaan gietvloer biedt een veelzijdige en duurzame oplossing voor zowel woningen als commerciële ruimtes. Dankzij de unieke eigenschappen van polyurethaan is deze gietvloer bijzonder slijtvast, flexibel en comfortabel onder de voeten. Een polyurethaan gietvloer is daarnaast uitermate geschikt voor ruimtes waar een warme, huiselijke sfeer gewenst is, omdat het materiaal natuurlijke warmte goed vasthoudt en een zachte loopervaring biedt. 

Bovendien is de polyurethaan gietvloer bestand tegen de meeste vlekken en chemicaliën, waardoor het een ideale keuze is voor gezinnen en bedrijven die op zoek zijn naar een onderhoudsvriendelijke en langdurige vloeroplossing. Met een polyurethaan gietvloer kies je voor een combinatie van esthetiek, functionaliteit en duurzaamheid.

Een kijkje in het installatieproces

Het laten leggen van jouw SUELO Pure gietvloer is een kunst op zich. Ons team zorgt voor een naadloze installatie, van de eerste voorbereiding tot de prachtige afwerking, met een aandacht voor detail die jouw verwachtingen zal overtreffen. Lees meer over het laten leggen van een gietvloer

De voordelen van SUELO Pure

Onze gietvloeren hebben meerdere voordelen voor zowel gietvloeren binnen, als gietvloeren buiten

  • Tijdloos: jouw SUELO Pure gietvloer is een investering in een tijdloze trend. Een minimalistische basis die elke ruimte in jouw huis of kantoor verheft.
  • Gemakkelijk onderhoud: zeg vaarwel tegen intensieve schoonmaakroutines. Een simpele dweilbeurt houdt je vloer dag na dag schitterend.
  • Persoonlijke expressie: met een breed spectrum aan kleuren en afwerkingen van de SUELO Pure, heb je de vrijheid om jouw ruimte echt van jou te maken.
  • Gezond leven: ontworpen met jouw welzijn in gedachten, zijn onze gietvloeren vrij van schadelijke stoffen en allergievriendelijk, voor een gezonder thuis.

Overtuigd van de SUELO Pure?

Ben je overtuigd van de veelzijdigheid en duurzaamheid die een polyurethaan gietvloer te bieden heeft? Of je nu een moderne uitstraling voor je woonruimte wenst, een praktische oplossing voor je bedrijfsruimte zoekt, of simpelweg de perfecte balans tussen comfort en stijl nastreeft, een polyurethaan gietvloer voldoet aan al deze eisen.  Neem contact met ons op of maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek waarin we jouw wensen en de mogelijkheden uitgebreid bespreken. Ons team van experts staat klaar om je te voorzien van persoonlijk advies en om samen met jou de ideale vloeroplossing te realiseren

Op zoek naar meer inspiratie?
Bezoek onze showroom.

Maak een afspraak