Specialist in vloeren

Onze vloeren vormen de basis voor elk interieur.
Wilt u de mogelijkheden bespreken?

Neem contact op

Prachtige vloeren in Culemborg

Op zoek naar de perfecte vloer in Culemborg? Zoek niet verder! Bij SUELO kun je kiezen voor een gegoten vloer of PVC vloer. Bovendien zijn wij één van de weinige bedrijven in Nederland die het plaatsen van vloerverwarming en het leggen van een vloer in één hand hebben. Met onze jarenlange ervaring en expertise in vloeren staan we klaar om jou te helpen de vloer van jouw dromen te vinden.

Kundig en nauwkeurig! Gerard werkt vlot en met een aanstekelijk enthousiasme. Hij kent zijn vak en stelt zijn klant gerust. De prachtige vloer er binnen een week in. Wat wij als erg prettig ervaarden, is de snelle communicatie en zijn zorgvuldige visie. Hij komt liever zelf nog een keertje langs om zeker te weten dat alles in orde is, dan dit over te laten aan een derde. – Nikki Naomi

Strakke, naadloze gietvloer

Stijlvol, naadloos en duurzaam. Een premium gietvloer van SUELO vormt een prachtige basis voor jouw droominterieur. De strakke vloer is volledig naar wens samen te stellen. Van rustiek tot modern. De bijzondere eigenschappen van een gietvloer garanderen jarenlang woonplezier.

Een aantal voordelen van onze SUELO gietvloer:

  • Het is slijtvast, onderhoudsvriendelijk en makkelijk schoon te houden.
  • Het is waterdicht- en bestendig.
  • De kleurkeuze is eindeloos met RAL, Sikkens en NCS kleuren.
  • Een gietvloer werkt geluiddempend.
  • Het is geschikt voor vrijwel elke ruimte in je woning of bedrijfspand.
  • Het is uitstekend te combineren met vloerverwarming.

PVC vloer in Culemborg

Met een PVC vloer in Culemborg kies je voor een type kunststof van hoogwaardige kwaliteit dat gemakkelijk te bewerken is en daarom gebruikt wordt voor verschillende doeleinden. Grote voordelen van een PVC vloer zijn dat het makkelijk te onderhouden is en uitstekend te combineren is met vloerverwarming. Ook is het in allerlei verschillende kleuren, designs en structuren verkrijgbaar. Bovendien is de vloer geluiddempend, wat zorgt voor een goede akoestiek.

Wat onderscheidt SUELO van andere vloerenspecialisten in Culemborg?

Ten eerste zijn we trots op onze persoonlijke service. Ons vriendelijke en deskundige team staat altijd klaar om u te adviseren en te begeleiden bij het maken van de juiste keuze. We luisteren naar jouw behoeften en zorgen ervoor dat je de vloer krijgt die perfect past bij jouw levensstijl, smaak en budget.

Daarnaast streven we bij SUELO naar uitstekende kwaliteit. We leveren alleen vloeren die voldoen aan onze strenge normen voor duurzaamheid, functionaliteit en esthetiek. Onze vloeren zijn gemaakt om lang mee te gaan en bestand te zijn tegen dagelijks gebruik, zodat je er jarenlang van kunt genieten.

Meer weten over onze vloeren in Culemborg?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek de mogelijkheden die wij te bieden hebben.

Op zoek naar meer inspiratie?
Bezoek onze showroom.

Maak een afspraak