Visgraat PVC vloeren

Ontdek de visgraat PVC vloeren bij SUELO.
We adviseren, ontwikkelen en plaatsen vloersystemen
van de hoogste kwaliteit. En dat door heel Nederland.

Offerte aanvragen Showroom afspraak

PVC vloer in visgraat

Een PVC vloer in visgraat van SUELO is een uitstekende keuze voor wie een stijlvolle en praktische vloer zoekt. De visgraatpatronen geven je interieur een klassieke en chique uitstraling, terwijl de voordelen van PVC zorgen voor een onderhoudsvriendelijke en duurzame vloer. Wil je ook genieten van een stijlvolle PVC vloer in visgraat en ons assortiment bekijken, kom dan langs in onze showroom.

De voordelen van een PVC vloer in visgraat

  • Stijlvol design: het visgraatpatroon voegt een vleugje luxe toe aan elke ruimte. Of je nu een modern, industrieel of klassiek interieur hebt; een PVC vloer in visgraat past altijd perfect.
  • Duurzaam: PVC vloeren zijn duurzaam en bestand tegen vlekken en krassen. Met de hoogwaardige PVC vloeren van SUELO geniet je jarenlang van een prachtige vloer zonder zorgen.
  • Onderhoudsvriendelijk: het onderhouden van een PVC vloer in visgraat is eenvoudig. Regelmatig stofzuigen en af en toe dweilen is vaak al voldoende om de vloer in optimale conditie te houden.
  • Vochtbestendig:PVC vloeren zijn bestendig tegen water en vocht, waardoor ze ook geschikt zijn voor in de keuken en het toilet.
  • Geschikt voor vloerverwarming:PVC vloeren zijn ideaal in combinatie met vloerverwarming.

Professionele legservice

We begrijpen dat de kwaliteit van het leggen van de vloer net zo belangrijk is als de kwaliteit van de vloer zelf. Ons team zorgt ervoor dat de vloer vakkundig gelegd wordt; van het voorbereiden van de ondervloer tot het nauwkeurig leggen van elke plank. Het resultaat is een perfect gelegde vloer waar u vele jaren van geniet.

Onze legservice omvat ook advies op maat en een nauwkeurige meting van de ruimte, zodat we ervoor zorgen dat je PVC vloer in visgraat perfect past.

Visgraat PVC vloer en vloerverwarming

Wil je het comfort van vloerverwarming combineren met de PVC vloer? Bij SUELO is dat geen probleem. Dankzij de uitstekende warmtegeleiding van PVC vloeren profiteer je optimaal van de voordelen van vloerverwarming, terwijl het visgraatpatroon een extra dimensie aan je interieur toevoegt.

Wil je graag dat je PVC vloer en vloerverwarming in één keer samen wordt gelegd? SUELO biedt jou deze unieke combinatie aan. Wij leggen namelijk óók vloerverwarming. Je profiteert bij SUELO van het feit dat je slechts één aanspreekpunt hebt. Bovendien is de planning perfect op elkaar afgestemd en hoef je niet onnodig te wachten op de uit te voeren werkzaamheden. Kortom, een PVC vloer en vloerverwarming samen laten leggen is voor onze vakmensen geen probleem.

Maak een afspraak in onze showroom

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een PVC vloer in visgraat? Maak dan een afspraak voor in onze showroom. Onze adviseurs staan je graag te woord en helpen je bij het maken van de juiste keuze.

Op zoek naar meer inspiratie?
Bezoek onze showroom.

Maak een afspraak