Direct een offerte aanvragen voor de SUELO Grain?

Offerte aanvragen

SUELO Grain

De SUELO Grain gietvloer is een sterk vloersysteem dat het comfortabele en aangename van een PU-gietvloer combineert met de stoere uitstraling van beton. De vloer voelt prettig en warm aan en werkt bovendien geluiddempend. De fijne toegevoegde korrel creëert de unieke, robuuste, betonnen en minerale uitstraling die deze vloer een unieke uitstraling geeft.

Beschikbare kleuren: Alle RAL, Sikkens en NCS-kleuren

SUELO is goed, snel en professioneel in contact. Ze nemen de tijd voor het leveren van kwaliteit! Wij hebben tijdens het leggen verschillende keren overleg gehad en bezoek aan huis om ervoor te zorgen dat problemen snel en goed werden opgelost. Kortom een aanrader. – Aryan Nicolaes

PU-gietvloer

Een PU-gietvloer staat bekend om zijn veelzijdigheid, duurzaamheid en esthetische kwaliteiten, waardoor het een populaire keuze is voor zowel woningen als commerciële ruimtes. Dit type vloer biedt een naadloze afwerking die niet alleen modern en stijlvol oogt, maar ook bijdraagt aan een gezonde leefomgeving dankzij zijn allergievriendelijke en onderhoudsvriendelijke eigenschappen. Een PU gietvloer is flexibel, wat betekent dat het comfortabel is om op te lopen en minder snel scheurtjes of breuken vertoont dan andere vloertypes.

De voordelen van SUELO Grain

  • Warmte en comfort: SUELO Grain voelt prettig en warm aan onder de voeten, waardoor het een ideale keuze is voor elke woon- of werkruimte.
  • Geluiddempend: dankzij de unieke samenstelling werkt SUELO Grain geluiddempend, wat bijdraagt aan een rustige omgeving.
  • Unieke uitstraling: de fijne korrel in de vloer creëert een robuuste, betonnen en minerale uitstraling die SUELO Grain onderscheidt van andere vloertypes.

PU-gietvloer prijs

De prijs van een PU gietvloer kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van de ruimte, de staat van de ondervloer, en eventuele specifieke afwerkingen of kleuren die je kiest.

Toepassingen van SUELO Grain

Of het nu gaat om een gezellige woonkamer, een elegante keuken, een moderne badkamer, een professionele kantoorruimte of buitenruimte, SUELO Grain gietvloeren voegen overal een element van natuurlijke schoonheid toe. Hun veelzijdigheid maakt ze geschikt voor een breed scala aan interieurstijlen. 

Ontdek onze gietvloeren

Ben je geïnspireerd geraakt door de mogelijkheden van SUELO Grain en wil je meer zien? Bezoek onze showroom om de unieke kwaliteiten van SUELO Grain zelf te ervaren en laat je adviseren door onze experts. Of vraag direct jouw offerte aan en begin aan de reis naar jouw perfecte vloer.

Op zoek naar meer inspiratie?
Bezoek onze showroom.

Maak een afspraak