Premium gietvloeren
Een verrijking
voor ieder interieur

SUELO is een ambachtelijk bedrijf, gespecialiseerd in premium gietvloeren.
We adviseren, ontwikkelen en plaatsen naadloze vloersystemen
van de hoogste kwaliteit. En dat door heel Nederland.

Offerte aanvragen Showroom afspraak

De gietvloer specialist in Wageningen

SUELO is dé specialist in gietvloeren voor woningen en commerciële ruimtes. Door de unieke eigenschappen van een PU gietvloer is het niet alleen uitermate geschikt voor thuis, maar ook voor een strakke kantooromgeving of winkel. Het naadloze strakke materiaal zorgt voor een rustige en ruimtelijke basis. Slijtvast, onderhoudsvriendelijk en uitstekend schoon te houden. Een gietvloer laat zich perfect combineren met vloerverwarming en is bovendien geluiddempend.

Gerard heeft het gieten van onze vloer van begin tot eind zeer goed geregeld. Er zijn duidelijke afspraken gemaakt, er kwamen regelmatige updates en er is zeer netjes gewerkt. Iedereen kwam netjes op tijd en er werd goed meegedacht over enkele moeilijke punten. Wij zijn enorm blij met onze Crete vloer en zouden SUELO zeker aanbevelen. – Luuk Blom

Voor je gietvloer kun je kiezen uit SUELO Pure, SUELO Flow, SUELO Grain, SUELO Cork en SUELO Crete (lavasteen). Dat zijn onze 5 verschillende uitvoeringen, elk met hun eigen kenmerken en sterke punten. Afhankelijk van je wensen kunnen onze gietvloer specialisten je advies op maat geven welke gietvloer het beste hierop aansluit.

Waarom kiezen voor een gietvloer?

Een gietvloer biedt talloze voordelen:

  • Duurzaamheid: onze gietvloeren zijn van topkwaliteit en gaan levenslang mee, zelfs in drukbezochte ruimtes. Ze zijn bestand tegen intensief gebruik en blijven hun oorspronkelijke schoonheid behouden.
  • Unieke stijl: de kleurkeuze is eindeloos. Je kunt namelijk kiezen uit alle RAL, Sikkens en NCS kleuren. Je kunt ook kiezen voor de stoere betonlook uit ons eigen stalen portfolio. Zo creëer je een vloer die perfect aansluit bij jouw interieur en persoonlijke smaak. Wil je graag meer zien van ons werk? Laat je inspireren.
  • Onderhoudsgemak: dankzij het naadloze oppervlak is een gietvloer zeer eenvoudig schoon te houden. Met minimale inspanning behoudt de vloer zijn glans en elegantie.
  • Comfort en hygiëne: gietvloeren voelen aangenaam aan je voeten en zijn ideaal voor mensen met allergieën, omdat ze stofvrij en gemakkelijk schoon te maken zijn.

Waarom kiezen voor SUELO gietvloer specialist?

Als ervaren gietvloer specialisten weten we wat belangrijk is voor onze klanten:

  • Ervaring en expertise: met jarenlange ervaring in de gietvloerindustrie zijn we trots op ons vermogen om vakmanschap te leveren dat aan jouw verwachtingen voldoet en overtreft.
  • Persoonlijk advies: we luisteren naar jouw wensen en behoeften om je het beste advies te geven over de juiste gietvloer voor jouw specifieke situatie.
  • Klantgericht: jouw tevredenheid staat bij ons voorop. Vanaf het eerste contact tot de voltooiing van het project streven we naar uitmuntendheid in klantenservice.
  • Unieke combinatie met vloerverwarming: Als één van de weinige bedrijven is het bij ons mogelijk dat je gietvloer samen met je vloerverwarming in één keer samen wordt gelegd. Door deze unieke combinatie profiteer je van het feit dat je slechts één aanspreekpunt hebt.

Ontdek de schoonheid van een gietvloer

Klaar om jouw interieur naar een hoger niveau te tillen met een prachtige gietvloer? Aarzel niet langer en neem contact op met SUELO Gietvloeren. Laat ons jouw huis of bedrijfspand voorzien van een duurzame en adembenemende gietvloer die perfect past bij jouw levensstijl en smaak. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en ontdek de vele mogelijkheden van SUELO Gietvloeren!

Op zoek naar meer inspiratie?
Bezoek onze showroom.

Maak een afspraak