Wat is een lavastone gietvloer en wat zijn de voordelen van deze vloer?

In dit artikel gaan we in op de nieuwe trend binnen de gietvloeren: de lavastone gietvloer. Wat is een lavastone gietvloer precies en wat maakt deze vloer zo uniek? En wat zijn de voordelen van een lavastone vloer?

Wat is een lavastone gietvloer?

Een lavastone gietvloer is – naast dat het uniek, duurzaam en slijtvast is – krasvrij. Het unieke karakter van lavastone – er zijn kleine lavasteentjes toegevoegd – zorgt ervoor dat elke vloer een uniek kunstwerk is met subtiele variaties in kleur en textuur die een natuurlijke en warme sfeer creëren Deze innovatieve vloer combineert de natuurlijke schoonheid van lavasteen met de moderne eigenschappen van een gietvloer.

De voordelen van een lavastone vloer

Een aantal redenen waarom je beslist een lavastone vloer moet overwegen:

  • Unieke uitstraling: lavasteen heeft een buitengewoon aantrekkelijke textuur en kleurenpalet. Deze variaties creëren een warme en uitnodigende sfeer in je huis. Een lavastone gietvloer voegt een vleugje rustieke elegantie toe aan elke kamer, of het nu de keuken, woonkamer of slaapkamer is.
  • Duurzaamheid en bestendigheid: een lavastone gietvloer is zeer duurzaam en bestand tegen slijtage. Het is bestand tegen zware belasting, waardoor het een ideale keuze is voor drukbezochte ruimtes, zoals gangen en entrees. De gietvloer van lavastone is ook bestand tegen krassen en vlekken, waardoor het lang meegaat en gemakkelijk te onderhouden is.
  • Warmte vasthouden: een lavastone gietvloer is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook comfortabel voor je voeten. Vooral tijdens koudere maanden.
  • Veelzijdig: een lavastone vloer kan worden aangepast aan verschillende interieurstijlen; van eigentijds tot traditioneel. Het past harmonieus bij verschillende kleurenschema’s en meubelontwerpen, waardoor het een veelzijdige keuze is voor elke ruimte in je huis.

Kortom, een lavastone gietvloer is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een duurzame, esthetisch aantrekkelijke en unieke vloerbedekking voor hun huis. Met zijn natuurlijke schoonheid, duurzaamheid en veelzijdigheid laat het een blijvende indruk achter op iedereen die je huis betreedt. Overweeg deze prachtige vloeroptie voor een tijdloze en opvallende uitstraling in elke kamer.

Vrijblijvend advies

Wil je graag meer weten over deze lavasteen gietvloer of wil je een vrijblijvend adviesgesprek? Neem vandaag nog contact met ons op.