Gietvloer en vloerverwarming

Wil je graag dat je gietvloer en vloerverwarming in één keer samen wordt gelegd? SUELO biedt jou deze unieke combinatie aan. Wij leggen namelijk óók vloerverwarming. Wist je dat een gietvloer uitermate geschikt is voor vloerverwarming? Lees snel verder waarom dit de ideale combinatie is. 

Je profiteert bij SUELO van het feit dat je slechts één aanspreekpunt hebt. Bovendien is de planning perfect op elkaar afgestemd en hoef je niet onnodig te wachten op de uit te voeren werkzaamheden. Kortom, een gietvloer en vloerverwarming samen laten leggen is voor onze vakmensen geen probleem.

Ideale combinatie

Wij zijn één van de weinige bedrijven in Nederland die het leggen van vloerverwarming en het gieten van een vloer in één hand hebben. Door direct bij de gietvloer voor vloerverwarming te kiezen, geniet je van een groot voordeel: lagere energiekosten. Zo is het mogelijk om een aangename kamertemperatuur in stand te houden zonder hoge stookkosten. Door de combinatie van een gietvloer en vloerverwarming geniet je van comfort in iedere ruimte. Het is toch heerlijk dat als je uit bed stapt, je direct een aangename temperatuur aan de voeten voelt? Heb je al een bestaande tegelvloer met vloerverwarming? Gietvloeren kunnen hier – onder de juiste voorwaarden – ook overheen gegoten worden. Wil je graag meer weten over zo’n prachtige gietvloer met vloerverwarming? Kom langs in onze showroom om alle mogelijkheden te bekijken. Maak van tevoren een afspraak, dan zorgen wij dat de koffie klaarstaat.

De voordelen van een gietvloer en vloerverwarming

Wanneer je kiest voor een gietvloer met vloerverwarming, dan geniet je van een aantal voordelen:

  • Aangename warmte: bij vloerverwarming verspreidt de warmte zich gelijkmatig via de oppervlakte. Hierdoor wordt de gehele kamer aangenaam warm gehouden, ook bij een lagere luchttemperatuur.
  • Onzichtbaar: wanneer je ervoor kiest om vloerverwarming als hoofdverwarming te nemen, dan ben je eindelijk verlost van die verschrikkelijke radiatoren. Dat betekent ook meer mogelijkheden met het inrichten van de kamer.
  • Energiebesparing: een gietvloer met vloerverwarming blijft – als de vloer eenmaal warm is – langere tijd warm. Dit zorgt voor een efficiënt energieverbruik en je merkt het in de portemonnee.

Afhankelijk van de vloer kunnen we op verschillende manieren vloerverwarming toepassen. Bij bestaande vloeren kiezen we er voor om te frezen, waarin de leidingen komen te liggen. Bij nieuwbouwwoningen en renovatieprojecten kiezen we voor binden op netten. Ook elektrische vloerverwarming is mogelijk. Wij adviseren je graag bij het maken van de juiste keuze.

Afbeelding: links gebonden op netten. Rechts in de vloer gefreesd.

Vloerverwarming kan in combinatie met al onze gietvloeren: 

Alleen vloerverwarming

Het is bij ons ook mogelijk om alleen vloerverwarming door ons te laten leggen, terwijl een andere partij de vloer legt. Ook een PVC vloer in combinatie met vloerverwarming is mogelijk. Het gaat er bij ons om dat je binnen de kortste keren profiteert van alle voordelen van vloerverwarming.

Maak direct jouw afspraak

Wil je ook een gietvloer met vloerverwarming in jouw woning? Wacht dan niet langer en maak een afspraak met onze specialisten. Bezoek onze showroom om meer te weten te komen over de perfecte combinatie van gietvloeren en vloerverwarming. Ons deskundige team staat klaar om je te adviseren en te helpen bij het kiezen van de ideale vloeroplossing voor jouw ruimte. Heb je een vraag over gietvloer in combinatie met vloerverwarming? Ook dan helpen we je graag verder. Neem gerust contact met ons op.

Combineer de gietvloer met vloerverwarming
Geniet van comfort in iedere ruimte

Vraag een offerte aan