Specialist in vloeren

Onze vloeren vormen de basis voor elk interieur.
Wilt u de mogelijkheden bespreken?

Neem contact op

Prachtige vloeren in Ede

Op zoek naar een nieuwe vloer in Ede voor je woning, kantoor of winkel? Bij SUELO ben je aan het juiste adres. Wij leggen je vloer in Ede in de kortst mogelijke tijd, werken efficiënt en planmatig. Bovendien heb je altijd één aanspreekpunt, wat erg fijn voor jou is. Wat voor een vloer je wilt, is helemaal afhankelijk van jouw wensen en behoeften. Hieronder gaan wij verder in op de mogelijkheden met elk hun voordelen. Ook is de combinatie met het tegelijkertijd leggen van vloerverwarming mogelijk. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een vloer in Ede.

3 x gietvloer aangebracht: toilet, badkamer en garage. Zeer mooi eindresultaat. Goede uitleg gehad evenals advies over mogelijkheden voor afschot douche en afwerking overgangen en kruipluik. Zeer tevreden. – Hein op den Velde

Strakke, naadloze gietvloer

Stijlvol, naadloos en duurzaam. Een premium gietvloer van SUELO vormt een prachtige basis voor jouw droominterieur. De strakke vloer is volledig naar wens samen te stellen. Van rustiek tot modern. De bijzondere eigenschappen van een gietvloer garanderen jarenlang woonplezier.

Een aantal voordelen van onze SUELO gietvloer:

  • Het is slijtvast, onderhoudsvriendelijk en makkelijk schoon te houden.
  • Het is waterdicht- en bestendig.
  • De kleurkeuze is eindeloos met RAL, Sikkens en NCS kleuren.
  • Een gietvloer werkt geluiddempend.
  • Het is geschikt voor vrijwel elke ruimte in je woning of bedrijfspand.
  • Het is uitstekend te combineren met vloerverwarming.

 

Inspiratie

PVC vloer in Ede

Met een PVC vloer in Ede kies je voor een type kunststof van hoogwaardige kwaliteit dat gemakkelijk te bewerken is en daarom gebruikt wordt voor verschillende doeleinden. Grote voordelen van een PVC vloer is dat het makkelijk te onderhouden is en uitstekend te combineren is met vloerverwarming. Ook is het in allerlei verschillende kleuren, designs en structuren verkrijgbaar. Bovendien is de vloer geluiddempend, wat zorgt voor een goede akoestiek.

PVC vloer

Combineer jouw vloer met vloerverwarming

Met een gietvloer of PVC vloer in combinatie met vloerverwarming geniet je van comfort in iedere ruimte. Je profiteert niet alleen van lagere energiekosten, maar ook zijn de opzichtige radiatoren direct verleden tijd. Wil je graag jouw vloer in Ede direct samen met vloerverwarming laten leggen, dan kunnen we de planning perfect op elkaar afstemmen, omdat we alles in eigen beheer doen. Zo hoef je ook niet onnodig te wachten op de uit te voeren werkzaamheden.

Offerte aanvragen

Op zoek naar meer inspiratie?
Bezoek onze showroom.

Maak een afspraak